Wie


Judith Komen (zang, shruti box en piano)

Judith KomenMuziek, en dan vooral zingen, is altijd al mijn passie geweest. Als kind lag ik in mijn bed liedjes te bedenken en te zingen voordat ik er uit mocht. Op de middelbare school zat ik op zangles en oefende ik de liedjes met plezier. Ik heb gezongen (en gedanst) bij Showgroep In Petto en later bij Showgroep Re-Mixx (voorheen de Diatonica’s).
Nu geef ik al een aantal jaar zangles in mijn eigen zangstudio: Zangpraktijk Judith Komen en ben ik sinds kort begonnen met een online programma over Zang en Meditatie wat je online kunt volgen.

Bij Inner Lines ben ik de zangeres en speel toetsen. Met Ruud maak ik muziek vanuit het thema verbinding. Dit is echt te voelen en te horen als we spelen. Door ons, maar ook door de toehoorder. Omdat we ons verbinden met de muziek, het publiek en met elkaar voelt het elke keer als een klein wonder.

 

Ruud Legdeur (piano, gitaar, viool en zang)

Van jongs af aan maak ik al muziek en muziek is ook de rode draad in mijn leven. Een leven vol ervaring in rockbands (o.a. The Crossband en Maas), jazz- en Ierse formaties  Naast muzikant ben ik ook zelfstandig pianotechnicus, www.ruudlegdeur.nl.

De piano is mijn hoofdinstrument en daarnaast speel ik gitaar en viool. Bij Inner Lines speel ik piano, gitaar, viool en zing. Met Judith kan ik muziekmaken vanuit mijn gevoel. We kunnen spelen op onze eigen manier met daarin de vrijheid om ons gevoel van het moment toe te laten.